FILODEGSPAJ MED KYCKLING, FETA & SOLTORKAD TOMAT
Om du har grillad kyckling över så gör denna pajen! Du kommer inte ångra dig! En paj helt i min smak.
4 portioner
60 minuter
Ingredienser:
8 ark filodeg
Ca 25 g smält smör
400 g grillad kycklingfilé
150 g fetaost
125 g soltorkade tomater
2 ägg
2 dl grädde
1 msk hackad basilika
125 g riven mozzarella
Salt & peppar
Gör så här:
Lägg ett ark med filodeg i en pajform, pensla med smält smör och lägg på nästa ark med filodeg, varva tills dess att sista arket ligger i formen.
Lägg i strimlad grillad kyckling, smulad fetaost och strimlade soltorkade tomater.
Vispa ihop äggen med grädde, smaka upp med salt, peppar och basilika och rör ner mozzarellan i äggblandningen.
Häll blandningen i pajformen och grädda i 175 grader i ca 30 min.
Låt pajen stå och sätta sig i minst 20 min efter ugnen.
Commentaires