top of page

FISKGRATÄNG MED SWEET CHILISÅS

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 28 maj 2022
  • 1 min läsning

Uppdaterat: 2 jan. 2024

En ny fiskrätt att lägga till på matsedeln där hemma. Bestäm hetta efter egen smak, jag drog på lite extra med chili på torsken.

4 portioner 30 minuter


Ingredienser: 400 g torsk 2 dl crème fraiche 1 dl sweetchilisås 1 dl grädde salt, svartpeppar, ev chili Saft från 1/2 lime Tina torsken om den är fryst. Rör ihop créme fraiche, grädde och sweet chilisås. Lägg fisken i en ugnsfast form, krydda med salt, svartpeppar, ev. chili. Pressa limen över. Häll på såsen och kör i ugnen i 225 grader i ca 20 min. Servera med pressad potatis.



留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page