top of page

GRILLAD MAJSSALLAD MED FETA OCH VITLÖKSROSTAT SMÖR

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 14 juli 2022
  • 1 min läsning

Uppdaterat: 2 jan. 2024

Här kommer här ett ljuvligt gott tillbehör till det grillade!

Det söta i majsen möter fetaostens sälta i en harmoni.


4 portioner

30 minuter


Ingredienser:

2 vitlöksklyftor, pressade

30 g smör

3 majskolvar

Flingsalt, svartpeppar

150 g fetaost

Några kvistar färsk oregano


Gör så här:

Grilla majskolvarna. Ha under tiden i vitlöken och smöret i en kastrull, låt vitlöken bli lite rostad i smöret .

När majsen fått en fin grillad färg, skär av majskornen från kolven, lägg upp i skål.

Häll på det rostade vitlökssmöret, salt och peppar och rör runt. Smula över feta och oregano, vänd ner det försiktigt. Servera ljummen.

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page