top of page

HALLONPAJ MED DULCE DE LECHE

Alltså så himla läckert! Lite syrliga hallon möter den söta kolan med täcket av smuldeg över, så gott!


4 portioner

60 minuter


Ingredienser:

500 g frysta hallon

1 msk potatismjöl

0,5 dl socker

0.5 burk dulce de leche


125 g rumsvarmt smör

1 dl socker

2 dl havregryn

2 dl mjöl

1 dl kokos


Till servering:

1/2 burk dulce de leche

3 dl grädde


Blanda ihop hallon med socker och potatismjöl. Häll i en pajform.

Klicka över eller spritsa ut dulce de leche över hallonen.

Blanda samman allt till smuldegen, strö den över hallonen.

Grädda i 175 grader i 40 min.


Vispa upp 3 dl grädde med den kvarvarande kolakrämen och servera till.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page