top of page

HEMGJORD KEBAB AV NÖTFÄRS

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 3 nov. 2021
  • 1 min läsning

Uppdaterat: 26 jan. 2024

Det är enkelt att göra kebab på nötfärs. Och gott. Prova, du kommer inte ångra dig.

Servera kebaben i libabröd, eller med god sallad och pommes.

Och såklart en god kebabsås!


4 portioner 30 minuter Ingredienser:

500 g nötfärs

1.5 tsk salt

1-2 krm peppar

1 msk lökpulver

1 msk paprika

1 msk oregano

1 msk spiskummin

2 pressade vitlöksklyftor


Gör så här:

Blanda samman färsen med kryddorna.

Tryck ut färsen tunt på en plåt, kör i ugnen i 275 grader i 10-15 min, gärna på grill+varmluft. Skär i bitar och servera direkt!

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page