top of page

JORDGUBBSPAJ MED MASCARPONE OCH DULCHE DE LECHE

Som en dröm i gommen! Oj så god denna pajen är!


8-10 bitar

45 minuter


Ingredienser:

300 g digestive

150 g smält smör


3/4 burk dulce de leche


250 g mascarpone

3 dl vispgrädde

0,75 dl florsocker

2 tsk vaniljsocker

Zest från 1/2 ekocitron


1 liter jordgubbar


Gör så här:

Krossa eller mixa kexen och blanda med det smälta smöret. Tryck ut i en form ca 24 cm i diameter. Ställ i kylen minst 30 minuter, eller i frysen ca 15 min.


Vispa mascarpone, grädde, florsocker, vaniljsocker och zest fluffigt.

Bred ett lager dulche de leche på digestivebotten. Bred sedan över gräddblandningen.

Dela jordgubbar och dekorera pajen med dem.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page