top of page

KANTARELL- OCH BACONPASTA

Ännu en favoritkomobo - bacon, kantareller och pasta. Snabbt, enkelt och jättegott!

3 portioner

30 minuter


Ingredienser:

3 portioner pasta

Smör att steka i

500 g kantareller

2 schalottenlökar, skivade

140 g bacon, skivad

3 dl grädde

0,5 dl hackad persilja

Salt och peppar


Parmesan till servering


Gör så här:

Koka pasta enligt instruktionerna på förpackningen. Stek kantarellerna och löken i smör. Kantarellerna kommer att vätska sig rejält, låt vätskan koka bort. Tillsätt bacon, stek tills kantarellerna och baconet fått färg.

Häll i grädden och koka hårt tills det tjocknat, tar 5-10 min. Smaka upp med salt och peppar. Vänd ner persilja och den nykokta pastan. Servera med Parmesan.






Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page