top of page

KASSLERGRATÄNG MED DRAGON OCH DIJON

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 18 nov. 2024
  • 1 min läsning

Riktigt fin kasslergratäng. Jag tycker verkligen att dragon och dijonsenap passar riktigt bra ihop, och kasslern till höjer det ytterligare ett snäpp! Rysligt gott tillsammans med ris eller en god potatis.

Ingredienser:

500 g kassler, skivad

2 dl skivad purjolök

2 dl creme fraiche

2 dl grädde

Salt och peppar

1 msk dijonsenap

1,5 msk torkad dragon

125 g riven ost


Gör så här:

Lägg ut kassler i en ugnsform, strö purjolök över.

Rör ihop créme fraiche med grädde, salt, peppar, dijon och dragon.

Häll såsen över kasslern och strö ost över.

Grädda i 225 grader i 20-25 min.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page