top of page

KRÄMIG CHAMPINJONPASTA MED PARMESAN OCH PERSILJA

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 18 nov. 2024
  • 1 min läsning

Riktigt krämig och gott! Går snabbt att slänga ihop och är billigt.

3 portioner 20 minuter


Ingredienser:

2 dl skivad purjolök

2 vitlöksklyftor, hackade

400 g champinjoner, skivade

3 dl grädde

75 g parmesan

3 msk hackad persilja

3 portioner kokt pasta

Salt och peppar


Gör så här:

Stek purjolök och vitlök tills purjon är mjuk.

Häll ner champinjonerna i stekpannan och låt dom börja få färg.

Krydda med salt och peppar.

Häll på grädden och låt koka kraftigt i ungefär 10 min tills såsen tjocknar.

Stäng av värmen på spisen och rör ner osten och persiljan och till sist den kokta pastan.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page