Sök
KYCKLING I SAMBALSÅS - UPPDATERAT RECEPT
- mammansmat
- 1 jan.
- 1 min läsning
Matlagning blir inte enklare än såhär.
Till och med den mest oerfarna kocken klarar att laga detta!
Såsen jamen den blir så galet god!!

6 portioner
70 minuter
Ingredienser:
800 g kycklingfiléer
4 dl grädde
2 dl crème fraiche
0,5 dl kinesisk soja
2-3 tsk sambal oelek
3 vitlöksklyftor,pressade
Gör så här:
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsform.
Vispa ihop övriga ingredienser och häll över.
Ställ i ugnen i 175 grader i 50-70 min, tills kycklingen har en innertemp på 70 grader, mina tog nästan exakt 60 min.
KLART!
1 Comment
Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet
Grymt god! Och enkel. Hade termotmeter i och satte den på 68 grader. Vill till varje pris undvika torr kyckling. Min tog bara 30 minuter i ugnen, så jag är lite förvånad att din tog 60.