top of page

KYCKLINGGRATÄNG MED DRAGON, DIJON & BACON

Denna smakkombination är svårslagen! En storfavorit hemma hos oss. God med potatis, ris eller pasta - välj din favorit!


4 portioner

45 minuter


Ingredienser:

300 g bacon

600 g kycklingfiléer

2 dl crème fraiche

2 dl grädde

1 msk dragon

2-3 tsk dijonsenap

3 vitlöksklyftor, pressade

1-2 dl riven ost

Salt, peppar och dragon att steka kycklingen


Gör så här:

Knaperstekt bacon och låt det rinna av på papper.

Bryn kycklingen, krydda med salt, peppar och dragon. Kycklingen ska inte stekas igenom utan bara få fin färg.

Lägg upp i en ugnsform.

Koka upp crème fraiche och grädde i stekpannan, smaka upp med vitlök, dragon och dijonsenap.

Strössla baconet över kycklingen, häll såsen över och strö ost över.

Gratinera i 200 grader i ca 25 minuter, tills kycklingen är genomstekt - håller 70 grader.


Servera med ris, potatis eller pasta.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page