top of page

KYCKLINGSTROGANOFF

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 11 feb.
  • 1 min läsning

Inställt för korv eller biff så är det kyckling i denna stroganoffen. Lite fräschare, minst lika gott!

4 portioner

30 minuter



Ingredienser:

500 g kycklingfiléer, delad i mindre bitar

1 gul lök, hackad

3 vitlöksklyftor, pressade

Salt, peppar och paprikapulver

0,75 dl tomatpuré

3 dl grädde

1 dl crème fraiche

2 tsk dijonsenap


Gör så här:

Stek kycklingen med löken och vitlöken tills kycklingen börjar ta färg. Krydda med salt, peppar och paprikapulver.

Vänd ner tomatpurén och låt fräsa med ett par minuter.

Häll på grädde, crème fraiche och dijonsenap.

Låt koka ihop 10-15 minuter.

Servera med ris.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page