top of page

KYCKLINGWRAP MED BACON OCH PARMESAN

En favorit hos min familj, stora som små slukade dessa wraps med god aptit! Perfekta lunchen för utflykten.


4 wraps

30 minuter


Ingredienser:

1.5 dl majonnäs, här föredrar jag Hellmans

1 vitlöksklyfta, pressad

1 tsk dijonsenap

2 paket bacon á 125 g

250 g grillad kycklingfilé

4 st libabröd

Salladsblad

2 tomater

50 g hyvlad parmesan (enkelt att hyvla med potatisskalare)


Gör så här:

Rör ihop majonnäs med vitlök och dijonsenap. Stek bacon, förslagsvis i ugnen. Lägg baconet på en plåt med bakplåtspapper stek i 225 grader i 7-10 min. Lägg på hushållspapper och låt rinna av. Låt svalna.

Bred lite av majonnäsen på ett libabröd, lägg på sallad, kyckling, tomater, parmesan och det kalla stekta baconet.

Rulla ihop.

Om du ska ha med det till stranden så rulla in det i lite folie eller smörpapper innan du packar ner den.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page