KYCKLINGWRAP MED BACON OCH PARMESAN
En favorit hos min familj, stora som små slukade dessa wraps med god aptit! Perfekta lunchen för utflykten.
4 wraps
30 minuter
Ingredienser:
1.5 dl majonnäs, här föredrar jag Hellmans
1 vitlöksklyfta, pressad
1 tsk dijonsenap
2 paket bacon á 125 g
250 g grillad kycklingfilé
4 st libabröd
Salladsblad
2 tomater
50 g hyvlad parmesan (enkelt att hyvla med potatisskalare)
Gör så här:
Rör ihop majonnäs med vitlök och dijonsenap. Stek bacon, förslagsvis i ugnen. Lägg baconet på en plåt med bakplåtspapper stek i 225 grader i 7-10 min. Lägg på hushållspapper och låt rinna av. Låt svalna.
Bred lite av majonnäsen på ett libabröd, lägg på sallad, kyckling, tomater, parmesan och det kalla stekta baconet.
Rulla ihop.
Om du ska ha med det till stranden så rulla in det i lite folie eller smörpapper innan du packar ner den.
Comments