Sök
LINGUINE MED FETA OCH SPENAT
- mammansmat
- 2 nov. 2021
- 1 min läsning
Uppdaterat: 1 jan. 2024
Snabbt, lätt och jättegott! Tar inte längre tid att slänga ihop än vad det tar att koka pastan.

4 portioner
20 minuter
Ingredienser:
1/3 Purjolök, skivad
1-2 pressade vitlöksklyftor
2 dl crėme fraiche
1 dl grädde
200 g fryst hackad spenat
250 g fetaost, i bitar
zest från 1/2 ekocitron
valnötter att toppa med
4 portioner Linguine
Gör så här:
Under tiden som pastan kokar:
Stek purjolök och vitlök i olja. När purjon mjuknat häll i crème fraiche och grädde. Salta och peppra.
Koka upp, ha i spenaten. När det kokat ihop sig riv ner zesten.
Vänd ner sås och feta i den kokta pastan. Toppa med valnötterna.

Comments