top of page

LINGUINE MED FETA OCH SPENAT

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 2 nov. 2021
  • 1 min läsning

Uppdaterat: 1 jan. 2024

Snabbt, lätt och jättegott! Tar inte längre tid att slänga ihop än vad det tar att koka pastan.


4 portioner 20 minuter

Ingredienser:

1/3 Purjolök, skivad

1-2 pressade vitlöksklyftor

2 dl crėme fraiche

1 dl grädde

200 g fryst hackad spenat

250 g fetaost, i bitar

zest från 1/2 ekocitron

valnötter att toppa med

4 portioner Linguine

Gör så här:

Under tiden som pastan kokar:

Stek purjolök och vitlök i olja. När purjon mjuknat häll i crème fraiche och grädde. Salta och peppra.

Koka upp, ha i spenaten. När det kokat ihop sig riv ner zesten.

Vänd ner sås och feta i den kokta pastan. Toppa med valnötterna.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page