top of page

MAJSPASTA MED PARMESAN

Enkelt och jättegott!

Detta finns det nästan alltid ingredienser till hemma hos mig. Perfekta maträtten när man vill att ungarna ska äta och inspirationen tryter.


4 portioner

30 minuter


Ingredienser:

4 portioner pasta

smör eller olja att steka i

2 schalottenlökar, hackade

2 vitlöksklyftor, pressade eller hackade

2 små burkar majskorn

2 dl crème fraiche

2 dl grädde

1.5 dl riven parmesan

rökt paprikapulver, svartpeppar och salt


Gör så här:

koka pasta efter anvisning på paketet.

Stek lök, vitlök och majs, krydda med paprikapulver, salt och svartpeppar.

När majsen börjar få färg så häll i crème fraiche och grädde, låt koka ihop tills det tjocknat. Smaka av och smaka upp.

Stäng av värmen, rör ner parmesan och servera med nykokt pasta!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page