Sök
ONE POT MED RISONI, FETA & SPENAT
- mammansmat
- 15 mars
- 1 min läsning
Superenkelt! Blanda allt i en form, sen sköter sig maten själv i ugnen!

4 portioner
40 minuter
Ingredienser:
1 tärning kycklingbuljong eller grönsaksbuljong
6 dl kokande vatten
2 vitlöksklyftor, hackade
250 g fryst bladspenat
4 dl risoni
3 dl grädde, funkar utmärkt med matlagningsgrädde
150 g fetaost
Gör så här:
Lägg buljongen i en ugnsform, rör ut den i ett par dl av det kokande vattnet.
Tillsätt vitlök, spenat, risoni, salt och peppar, resterande kokande vatten och grädde.
Rör runt ordentligt och lägg fetaosten ovanpå.
Ställ in i ugnen i 200 grader i ca 25 min. Känn efter så pastan är färdig.
Ta ut ugnsformen, rör runt, servera!
Comments