top of page

ONE POT MED RISONI, FETA & SPENAT

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 15 mars
  • 1 min läsning

Superenkelt! Blanda allt i en form, sen sköter sig maten själv i ugnen!

4 portioner

40 minuter


Ingredienser:

1 tärning kycklingbuljong eller grönsaksbuljong

6 dl kokande vatten

2 vitlöksklyftor, hackade

250 g fryst bladspenat

4 dl risoni

3 dl grädde, funkar utmärkt med matlagningsgrädde

150 g fetaost


Gör så här:

Lägg buljongen i en ugnsform, rör ut den i ett par dl av det kokande vattnet.

Tillsätt vitlök, spenat, risoni, salt och peppar, resterande kokande vatten och grädde.

Rör runt ordentligt och lägg fetaosten ovanpå.

Ställ in i ugnen i 200 grader i ca 25 min. Känn efter så pastan är färdig.

Ta ut ugnsformen, rör runt, servera!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page