top of page

PANKOBAKAD TORSK

När man är sugen på panerad fisk men inte vill stå och dubbelpanera och steka så är detta ett perfekt alternativ!

Ett krispigt och smakrikt täcke, mums!

4 portioner

30 minuter


Ingredienser:

500 g torsk

Salt och vitpeppar

2 dl pankoströbröd

1,5 dl riven ost

2 tsk lökpulver

2 tsk citronpeppar

0,5 dl hackad dill

0,5 dl hackad gräslök

0,5 dl olja


Gör så här:

Blanda ihop panko, riven ost, lökpulver, citronpeppar, örter och olja.

Lägg den färska eller tinade torsken i en ugnsform, krydda med salt och vitpeppar.

Strö pankoblandningen över fisken.

Gratinera i 200 grader i ca 15 min, fisken ska mäta runt 55 grader.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page