top of page

PANKOBAKAD TORSK

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 31 jan. 2024
  • 1 min läsning

När man är sugen på panerad fisk men inte vill stå och dubbelpanera och steka så är detta ett perfekt alternativ!

Ett krispigt och smakrikt täcke, mums!

4 portioner

30 minuter


Ingredienser:

500 g torsk

Salt och vitpeppar

2 dl pankoströbröd

1,5 dl riven ost

2 tsk lökpulver

2 tsk citronpeppar

0,5 dl hackad dill

0,5 dl hackad gräslök

0,5 dl olja


Gör så här:

Blanda ihop panko, riven ost, lökpulver, citronpeppar, örter och olja.

Lägg den färska eller tinade torsken i en ugnsform, krydda med salt och vitpeppar.

Strö pankoblandningen över fisken.

Gratinera i 200 grader i ca 15 min, fisken ska mäta runt 55 grader.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page