Sök
PANKOBAKAD TORSK
- mammansmat
- 31 jan. 2024
- 1 min läsning
När man är sugen på panerad fisk men inte vill stå och dubbelpanera och steka så är detta ett perfekt alternativ!
Ett krispigt och smakrikt täcke, mums!

4 portioner
30 minuter
Ingredienser:
500 g torsk
Salt och vitpeppar
2 dl pankoströbröd
1,5 dl riven ost
2 tsk lökpulver
2 tsk citronpeppar
0,5 dl hackad dill
0,5 dl hackad gräslök
0,5 dl olja
Gör så här:
Blanda ihop panko, riven ost, lökpulver, citronpeppar, örter och olja.
Lägg den färska eller tinade torsken i en ugnsform, krydda med salt och vitpeppar.
Strö pankoblandningen över fisken.
Gratinera i 200 grader i ca 15 min, fisken ska mäta runt 55 grader.
Comments