top of page

PIZZASALLAD

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 18 nov. 2024
  • 1 min läsning

Den här går alltid hem!

Tycker detta receptet är enkelt och ger den godaste pizzasalladen, åtminstone enligt mig.

Gör gärna en rejäl sats, den står sig fint i kylskåpet I åtminstone 5 dagar.

15minuter


Ingredienser:

500 g vitkål, tunt strimlad

0,5 dl neutral olja

2-3 msk äppelcidervinäger

Ca 2 msk italiensk salladskrydda


Gör så här:

Massera vitkålen med olja och vinäger. Den ska inte längre vara hård utan mjuk och följsam. Kommer ta några minuter, men du kommer känna förändringen med fingrarna.

Smaka upp med salladskrydda och ev mer vinäger.

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page