top of page

TACOPASTASALLAD

Tacopastasallad - än så länge har jag inte stött på någon som inte tycker om den!

Med makaroner i och grönsaker i små tärningar så passar det perfekt att äta i  en skål med sked. Bästa utflyktsmaten!


4 portioner

45 minuter


Ingredienser:

4 port pasta, gärna någon mindre form som makaroner

400 g färs

1 påse tacokrydda

Olja

1 msk salladskrydda

1 liten gurka

1 paprika

1 liten burk majs

250 g körsbärstomater


Gör så här:

Stek färsen och krydda med tacokrydda. Låt kallna helt.

Koka pasta efter anvisning på paketet. Skölj dem i kallt vatten tills de är kalla, häll en skvätt olja i så de inte klibbar ihop.

Hacka gurka och paprika. Låt tomaterna vara hela så de inte blöter ner pastasalladen för mycket.

Lägg den kalla pastan i en stor skål, krydda med salladskryddan. Blanda i den stekta färsen, hackad paprika och gurka, majsen och tomaterna.


Servera gärna med crème fraiche med chili och paprika smak eller med en kebabsås.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page