TACOPASTASALLAD
Tacopastasallad - än så länge har jag inte stött på någon som inte tycker om den!
Med makaroner i och grönsaker i små tärningar så passar det perfekt att äta i en skål med sked. Bästa utflyktsmaten!
4 portioner
45 minuter
Ingredienser:
4 port pasta, gärna någon mindre form som makaroner
400 g färs
1 påse tacokrydda
Olja
1 msk salladskrydda
1 liten gurka
1 paprika
1 liten burk majs
250 g körsbärstomater
Gör så här:
Stek färsen och krydda med tacokrydda. Låt kallna helt.
Koka pasta efter anvisning på paketet. Skölj dem i kallt vatten tills de är kalla, häll en skvätt olja i så de inte klibbar ihop.
Hacka gurka och paprika. Låt tomaterna vara hela så de inte blöter ner pastasalladen för mycket.
Lägg den kalla pastan i en stor skål, krydda med salladskryddan. Blanda i den stekta färsen, hackad paprika och gurka, majsen och tomaterna.
Servera gärna med crème fraiche med chili och paprika smak eller med en kebabsås.
Comments