TUNA MELT
- mammansmat
- 28 maj 2022
- 1 min läsning
Uppdaterat: 2 jan. 2024
Denna rackarns lunchmackan har allt! Den är frasig, saftig, ostig och smakrik!

2 mackor 15 minuter
Ingredienser:
1 burk tonfisk
1 liten rödlök, finhackad
4 inlagda feferoni, hackade
Persilja, hackad
0,5 dl majonnäs
Salt och peppar
4 brödskivor
Tomat i skivor
Ost
Smör att steka i
Gör så här: Häll av tonfisken, blanda den med lök, feferoni, persilja, majonnäs, salt och peppar. Lägg på ost på en brödskiva, sen en tomatskiva, tonfiskröra, mer ost och till sist en brödskiva till. Hetta upp en stekpanna med smör. Stek smörgåsen tills den blir gyllenbrun, vänd då och tryck till lite på den, men inte så hårt att fyllningen faller ut. Stek på andra sidan tills dess att osten smält och smörgåsen är gyllene och frasig.
Comments